El Delta del Llobregat

Els espais naturals del Delta del Llobregat són un xarxa d’espais protegits que es troben als municipis del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Sant Boi de Llobregat. Visitant-los, ens vàrem sorprendre de la gran diversitat biològica que alberguen.

Després d’esmorzar, amb l’ajuda i l’explicació dels monitors que ens van proporcionar activitats d’educació ambiental, ens vam endinsar entre els diferents camps de conreus i vam descobrir, que vorejats d’algunes de les més importants infraestructures del país, diferents ambients naturals com estanys, maresmes, prats humits, desembocadures, pinedes litorals sobre dunes i platges verges amb vegetació de rereduna, gairebé úniques a Catalunya.

Des de les torres mirador que hi ha al llarg dels recorreguts, vàrem gaudir del paisatge i la vegetació i els aguaits van fer possible la identificació d’aus de les llacunes i maresmes (flamencs, fredelugues, becadells i altres limícoles o ardeids). Un dia ple d’activitats de fauna i de flora que vàrem finalitzar dinant a l´aire lliure abans de tornar a l’escola.

Languages

Archivos